ΚΟΦΙΝΟΥ: Υγειονομική βόμβα- Καμουφλαρισμένοι τόνοι ιατρικών αποβλήτων- Επέμβαση Αστυνομίας

ΚΟΦΙΝΟΥ: Υγειονομική βόμβα- Καμουφλαρισμένοι τόνοι ιατρικών αποβλήτων- Επέμβαση Αστυνομίας

Ένα μήνα και κάτι, πριν οι συμβάσεις του Δημοσίου για τα ιατρικά απόβλητά, με αφορμή την υγειονομική βόμβα που εντοπίστηκε στην Κοφίνου, επανέρχεται το θέμα τον ακατάλληλων μονάδων αποθήκευσης και επεξεργασίας ιατρικών αποβλήτων.

Το ThemaOnline, σε δημοσίευμα του στις 8 Ιανουαρίου του 2018 ανέδειξε το θέμα, με αφορμή τους περίεργους όρους της προκήρυξης προσφορών για υπογραφή συμβολαίου για 10 χρόνια με το δημόσιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE