Μόνοι τους έβγαλαν τα μάτια τους…

Μόνοι τους έβγαλαν τα μάτια τους…

Ο Άρης ακολουθεί τον Εθνικό στη δεύτερη κατηγορία. Η ταξιαρχία δεν κατόρθωσε να… ανανεώσει την παραμονή της στα «σαλόνια» για τέταρτη σεζόν. 

Η ψεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο, αποτέλεσε τη χαριστική βολή. 

Πρέπει να ομολογήσουμε όμως, ότι για να μην… επιβιώσει ο Άρης, κόστισαν παραπάνω τα σοβαρά λάθη στον προγραμματισμό, αλλά και oι τρεις αλλαγές προπονητών. 

Ο πρόεδρος Σταύρος Δημοσθένους όταν ηρεμήσει, λογικά θα παραδεχθεί ότι ουσιαστικά μόνοι τους έβγαλαν τα μάτια τους. 

Βασικά πληρώνουν τις δικές τους αποφάσεις. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE