ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε Πολωνό για υπόθεση ληστείας χρυσοχοείου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε Πολωνό για υπόθεση ληστείας χρυσοχοείου

Στη σύλληψη 24χρονου προχώρησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (22/2) μέλη της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε στις 30 Ιουλίου, 2017, σε χρυσοχοείο στην επαρχία Λεμεσού.

Στη σύλληψη 24χρονου προχώρησαν ξημερώματα σήμερα μέλη της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε στις 30 Ιουλίου, 2017, σε χρυσοχοείο στην επαρχία Λεμεσού.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 24χρονου, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε Ευρωπαϊκό Δικαστικό ένταλμα σύλληψης και αυτός καταζητείτο.

Αφού εντοπίστηκε στην Πολωνία, συνελήφθη βάσει του πιο πάνω Ευρωπαϊκού εντάλματος και αποφασίστηκε από τις Πολωνικές Αρχές η έκδοση του στην Κύπρο.

Γύρω στις 3.20 ξημερώματα σήμερα (22/2), υπό τη συνοδεία μελών της Αστυνομίας ο 24χρονος αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου συνελήφθη εκ νέου από τα μέλη της Αστυνομίας βάσει Δικαστικού εντάλματος.

Ο 24χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Τι δείχνουν τα τεκμήρια και οι καταθέσεις για τη στυγνή εκτέλεση – Στο μικροσκόπιο υλικό από CCTV

Φόνος Δημοσθένους: Τι δείχνουν τα τεκμήρια και οι καταθέσεις για τη στυγνή εκτέλεση – Στο μικροσκόπιο υλικό από CCTV

Εντατικά συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους 49 ετών επιχειρηματία και προέδρου του σωματείου Καρμιώτισσα, που διαπράχθηκε το πρωί της Παρασκευής στο δρόμο Αψιού – Αγίου Αθανασίου, κοντά στο κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσα. Σε εξέλιξη είναι από το πρωί του Σαββάτου η νεκροτομή στη σορό του επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE