ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπούκαρε σε οικία για €350 – Στο κελί 19χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπούκαρε σε οικία για €350 – Στο κελί 19χρονος

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής που διαπράχθηκε στις 20 Φεβρουαρίου, 2018 στην επαρχία Λεμεσού διερευνά η Αστυνομία, για την οποία συνελήφθη 19χρονος.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.25 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 20 Φεβρουαρίου, 56χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι την ίδια μέρα διαρρήχθηκε η οικία της πεθεράς του στην επαρχία Λεμεσού και κλάπηκαν μικρό χρηματικό ποσό και τιμαλφή.

Ανάμεσα σε αυτά, κλάπηκαν 120 ευρώ, δύο ανδρικές καδένες, ένα χρυσό ρολόι, συνολικής αξίας 350 ευρώ.

Ι.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE