ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπούκαρε σε οικία για €350 – Στο κελί 19χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπούκαρε σε οικία για €350 – Στο κελί 19χρονος

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής που διαπράχθηκε στις 20 Φεβρουαρίου, 2018 στην επαρχία Λεμεσού διερευνά η Αστυνομία, για την οποία συνελήφθη 19χρονος.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.25 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 20 Φεβρουαρίου, 56χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι την ίδια μέρα διαρρήχθηκε η οικία της πεθεράς του στην επαρχία Λεμεσού και κλάπηκαν μικρό χρηματικό ποσό και τιμαλφή.

Ανάμεσα σε αυτά, κλάπηκαν 120 ευρώ, δύο ανδρικές καδένες, ένα χρυσό ρολόι, συνολικής αξίας 350 ευρώ.

Ι.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE