«Σταθήκαμε αρκετά καλά για ένα ημίχρονο, δίκαιη η πρόκριση του ΑΠΟΕΛ» (video)

«Σταθήκαμε αρκετά καλά για ένα ημίχρονο, δίκαιη η πρόκριση του ΑΠΟΕΛ» (video)

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη ρεβάνς του κυπέλλου για τη φάση των «16», μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Ερμή στο ΓΣΠ, ο προπονητής των «φτεροπόδαρων», Κώστας Καϊάφας.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο για εμάς μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα, αλλά και την κούραση που είχαμε.

Ήρθαμε όμως να παίξουμε ανοιχτά και χωρίς άγχος απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Για ένα ημίχρονο σταθήκαμε αρκετά καλά και κρατήσαμε και τον κόσμο σε εγρήγορση με το κλειστό σκορ.

Το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε όμως στη λήξη του ημιχρόνου, ήταν καθοριστικό για τη συνέχεια. Ήταν δίκαιη η νίκη και η πρόκριση του ΑΠΟΕΛ και εύχομαι καλή συνέχεια».

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE