Ο Ανδρέας Δημητρίου μίλησε για απαράδεκτο γεγονός! (δηλώσεις)

Ο Ανδρέας Δημητρίου μίλησε για απαράδεκτο γεγονός! (δηλώσεις)

Μετά το τέλος του ματς κόντρα στην Δόξα και τον αποκλεισμό, ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision.

Aναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην Δόξα ήταν καλύτερη και στα δύο παιχνίδια. Η σημερινή εμφάνιση ήταν απαράδεκτη για τέτοιας σημασίας παιχνίδι. Βάζουμε μια άνω τελεία πλέον μας μένει το πρωτάθλημα. Πλέον μας μένει αυτός ο θεσμός.

Θα τα δει εσωτερικά η ομάδα. Εμείς αυτό που λέμε είναι ότι ήταν απαράδεκτη η εμφάνιση για την σημασία του αγώνα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE