«Το Κύπελλο όπως είναι, είναι κομμένο και ραμμένο για τους μεγάλους»

«Το Κύπελλο όπως είναι, είναι κομμένο και ραμμένο για τους μεγάλους»

Δηλώσεις στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου παραχώρησε μετά το τέλος του ματς κόντρα στην Ομόνοια ο προπονητής της Δόξας, Λούκας Χατζηλούκας.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες, κατάφεραν να τελειώσουν αυτό που άρχισαν στο πρώτο παιχνίδι. Ελπίζω αυτή η πρόκριση να μας βοηθήσει στο κομμάτι της ψυχολογίας. Καλή συνέχεια στην Ομόνοια.

Προσπαθούμε να κρατήσουμε τους παίκτες μας προσγειωμένους. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ για την πρόκριση σήμερα ή αν θα προτιμούσα μια νίκη στο πρωτάθλημα. Το Κύπελλο όπως είναι, είναι κομμένο και ραμμένο για τους μεγάλους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE