Το παιχνίδι που επέλεξε να πάει να δει με παρέα (photo)

Το παιχνίδι που επέλεξε να πάει να δει με παρέα (photo)

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, μαζί με τους συνεργάτες του, Αντόνιο Ιντάλγκο (βοηθός) και Νέστορ Ορόθκο (γυμναστής) είναι στα επίσημα του ΓΣΖ.

Σκοπός της παρουσίας των τριών στελεχών του προπονητικού τιμ της ΑΕΚ είναι για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών – ΠΑΕΕΚ Κερύνειας.

Η ομάδα που θα προκριθεί από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Δεν προτίμησε ο Ισπανός τεχνικός να πάει στο Παφιακό για να δει την επόμενη αντίπαλο της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, Πάφο FC, μιας και την είδε στο παιχνίδι του Μακαρείου Σταδίου στο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής με τη Δόξα στο Μακάρειο Στάδιο.

Διαβάστε επίσης:

Η ευκαιρία για Ιδιάκεθ και τι θα επιλέξει… Υπάρχουν προβλήματα, μετράει και επιστροφές

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE