Δολοφόνησε την οικογένεια της συντρόφου του γιατί δεν τον ήθελαν για γαμπρό

Δολοφόνησε την οικογένεια της συντρόφου του γιατί δεν τον ήθελαν για γαμπρό

Ένα φρικιαστικό έγκλημα συγκλόνισε τον Μαρμαρά της Τουρκίας. Νεαρός άνοιξε πυρ εναντίον της οικογένειας της αγαπημένης του σκοτώνοντας τρία άτομα, γιατί δεν τον άφηναν να την παντρευτεί.

 

Ο 26χρονος Αλί Σαράλ αιματοκύλησε μια οικογένεια.

Επισκέφθηκε την 27χρονη φίλη του για να τη ζητήσει σε γάμο. Η οικογένειά της αρνήθηκε. Ο Αλί θόλωσε, τράβηξε το όπλο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

«Το περίμενα. Εγώ ήρθα από το καφενείο, τα είχε χτυπήσει, βρήκα τα παιδιά μου πεσμένα στα σκαλοπάτια»

Ο δράστης δε δίστασε να καταγράψει όσα έκανε και να τα ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας γνωστή την πράξη του.

Η κοπέλα του γλίτωσε με ελαφρά τραύματα, ενώ εκείνος συνελήφθη μία ημέρα μετά το φονικό.

Από Star.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE