Δολοφόνησε την οικογένεια της συντρόφου του γιατί δεν τον ήθελαν για γαμπρό

Δολοφόνησε την οικογένεια της συντρόφου του γιατί δεν τον ήθελαν για γαμπρό

Ένα φρικιαστικό έγκλημα συγκλόνισε τον Μαρμαρά της Τουρκίας. Νεαρός άνοιξε πυρ εναντίον της οικογένειας της αγαπημένης του σκοτώνοντας τρία άτομα, γιατί δεν τον άφηναν να την παντρευτεί.

 

Ο 26χρονος Αλί Σαράλ αιματοκύλησε μια οικογένεια.

Επισκέφθηκε την 27χρονη φίλη του για να τη ζητήσει σε γάμο. Η οικογένειά της αρνήθηκε. Ο Αλί θόλωσε, τράβηξε το όπλο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

«Το περίμενα. Εγώ ήρθα από το καφενείο, τα είχε χτυπήσει, βρήκα τα παιδιά μου πεσμένα στα σκαλοπάτια»

Ο δράστης δε δίστασε να καταγράψει όσα έκανε και να τα ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας γνωστή την πράξη του.

Η κοπέλα του γλίτωσε με ελαφρά τραύματα, ενώ εκείνος συνελήφθη μία ημέρα μετά το φονικό.

Από Star.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE