Ζούσε τον απολυτό εφιάλτη από 8 ετών – Ο Θείος την βίαζε κατ’ επανάληψη

Ζούσε τον απολυτό εφιάλτη από 8 ετών – Ο Θείος την βίαζε κατ’ επανάληψη

Μία απίστευτη καταγγελία έφτασε την Τετάρτης (21/02) σε αστυνομικό τμήμα της ενδοχώρας του Ηρακλείου από μία μητέρα κι ένα 12χρονο κορίτσι, με καταγωγή από την Βουλγαρία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο θείος του κοριτσιού το βίαζε κατ’ επανάληψη απ’ όταν εκείνη ήταν 8 χρονών!

Η μητέρα του κοριτσιού δεν είχε καταλάβει το παραμικρό και σήμερα η 12χρονη αποφάσισε να εξιστορήσει όλα όσα έζησε στα χέρια του θείου της.

Στη συνέχεια πήγαν μαζί στο αστυνομικό τμήμα και προχώρησαν στην καταγγελία με τις αρχές να ερευνούν την υπόθεση.

Πηγή: www.cretapost.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών έχει εισέλθει το ΑΚΕΛ, με το κόμμα της Αριστεράς να αναζητεί πολιτική ανάκαμψη και μεγαλύτερη κοινωνική απήχηση, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE