Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου

Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου

Εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου.

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, από τις 8.30π.μ. μέχρι και τις 3μ.μ. της Τετάρτης 21/2, εκτελούνται εργασίες συντήρησης της γέφυρας Πισσουρίου, με κατεύθυνση τη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείσει για την τροχαία κίνηση η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου στη γέφυρα Πισσουρίου, σε τμήμα μήκους 1χλμ. περίπου. 

Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σύμφωνα με την προσωρινή οδική σήμανση που θα τοποθετηθεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE