ΛΕΜΕΣΟΣ: Κηδεύεται ο άτυχος Γιάγκος Λεωνίδου- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κηδεύεται ο άτυχος Γιάγκος Λεωνίδου- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο άτυχος 37χρονος που έχασε ξαφνικά την ζωή του τα ξημερώματα της Τρίτης 20/2.

Την Πέμπτη 22/2 κηδεύεται από τον ιερό ναό Αποστόλου Ανδρέα Μέσα Γειτονιάς, 37χρονος Γιάγκος Λεωνίδου, ο οποίος όπως είχαμε αναφερθεί σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο 37χρονος επιχειρηματίας,  ξεψύχησε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του ενώ προηγουμένως είχε αισθανθεί αδιαθεσία με έντονους πόνους στο στήθος, ωστόσο δεν μετέβη στο νοσοκομείο.

Ο αποβιώσαντας καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά.

Παράκληση της οικογένειάς του Λεωνίδου, είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον Σύνδεσμο Καρδιοπαθών Λεμεσού και για το Χαμόγελο του παιδιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE