«Το γεωτρύπανο της Ιταλικής ΕΝΙ μπορεί να κατέβει στο οικόπεδο ‘3’»

«Το γεωτρύπανο της Ιταλικής ΕΝΙ μπορεί να κατέβει στο οικόπεδο ‘3’»

Μπορεί το άμεσο μέλλον των ενεργειακών σχεδιασμών της Κυπριακής Δημοκρατίας, να δείχνει ζοφερό, ωστόσο υπό διερεύνηση πληροφορίες κάνουν λόγο για πιθανότητα αλλαγής δεδομένων.

 

Πηγή του ThemaOnline σχολιάζοντας τη νέα παράνομη Navtex της Τουρκίας σε περιοχή που επηρεάζει άμεσα και το οικόπεδο ‘3’ (βλ. στόχο «Σουπιά»), έκανε λόγο για ενδεχόμενο αλλαγής των αρνητικών δεδομένων.

«Το γεωτρύπανο της Ιταλικής ΕΝΙ μπορεί να κατέβει στο οικόπεδο ‘3’» ανέφερε με νόημα.

Σε διευκρινιστική ερώτηση έκανε λόγο για πολλές διπλωματικές επαφές με στόχο να διαφοροποιηθεί η στάση της Τουρκίας, ενώ αναφέρθηκε και σε ιταλικά διαβήματα προς την πλευρά της Τουρκίας, με στόχο το γεωτρύπανο της ENI να πιάσει δουλειά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE