«Το γεωτρύπανο της Ιταλικής ΕΝΙ μπορεί να κατέβει στο οικόπεδο ‘3’»

«Το γεωτρύπανο της Ιταλικής ΕΝΙ μπορεί να κατέβει στο οικόπεδο ‘3’»

Μπορεί το άμεσο μέλλον των ενεργειακών σχεδιασμών της Κυπριακής Δημοκρατίας, να δείχνει ζοφερό, ωστόσο υπό διερεύνηση πληροφορίες κάνουν λόγο για πιθανότητα αλλαγής δεδομένων.

 

Πηγή του ThemaOnline σχολιάζοντας τη νέα παράνομη Navtex της Τουρκίας σε περιοχή που επηρεάζει άμεσα και το οικόπεδο ‘3’ (βλ. στόχο «Σουπιά»), έκανε λόγο για ενδεχόμενο αλλαγής των αρνητικών δεδομένων.

«Το γεωτρύπανο της Ιταλικής ΕΝΙ μπορεί να κατέβει στο οικόπεδο ‘3’» ανέφερε με νόημα.

Σε διευκρινιστική ερώτηση έκανε λόγο για πολλές διπλωματικές επαφές με στόχο να διαφοροποιηθεί η στάση της Τουρκίας, ενώ αναφέρθηκε και σε ιταλικά διαβήματα προς την πλευρά της Τουρκίας, με στόχο το γεωτρύπανο της ENI να πιάσει δουλειά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE