Τρελαίνει κόσμο η διεθνής Κύπρια παίκτρια (pic)

Τρελαίνει κόσμο η διεθνής Κύπρια παίκτρια (pic)

Η Κύπρια διεθνής ακραία της Ηλιούπολης ήταν η πρωτεργάτισσα της νίκης της ομάδας των νοτίων προαστίων με 3-1 σετ επί του Αίαντα Ευόσμου. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η πρώην άσος των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού σημείωσε 20 πόντους(17/40 επ., 3 άσσοι, 75% υπ.).

Αυτή είναι η δεύτερη φορά φέτος που η Κωνσταντίνου αναδεικνύεται πολυτιμότερη αθλήτρια, μετά από την πρεμιέρα, τότε με τη φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς, που πλέον έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Πολυτιμότερη η Κωνσταντίνου

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν, ως αποτέλεσμα σχετικής πρωτοβουλίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, αμέσως μετά τα αποτελέσματα της διαδικασίας ψηφοφορίας στις κατεχόμενες περιοχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE