Πυροβόλησαν εν ψυχρώ γυναίκα στο Χαΐδάρι

Πυροβόλησαν εν ψυχρώ γυναίκα στο Χαΐδάρι

Δύο άτομα άνοιξαν πυρ την ώρα που η γυναίκα βάδιζε μόνη της.

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στην περιοχή του Χαΐδαρίου και μία γυναίκα τραυματίστηκε. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο και είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως μεταδίδουν Ελληνικά ΜΜΕ δύο άτομα σε αυτοκίνητο, στο Δάσος Χαϊδαρίου, άνοιξαν πυρ κατά της γυναίκας που βάδιζε μόνη της.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, η γυναίκα τραυματίστηκε με σφαίρα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Οι γιατροί προσπαθούν στο χειρουργείο να την κρατήσουν στη ζωή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE