Κυπριακό και ενέργεια στις συναντήσεις Ακιντζί

Κυπριακό και ενέργεια στις συναντήσεις Ακιντζί

Κυπριακό και Ενέργεια συζητά την Τετάρτη το πρωί ο Ακιντζί με τα 'κοινοβουλευτικά' κόμματα.

Κυπριακό και θέματα ενέργειας θα είναι στο επίκεντρο των συναντήσεων που θα έχει το πρωί της Τετάρτης (21/2)με τα "κοινοβουλευτικά" κόμματα στα κατεχόμενα ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί με τον Πρόεδρο του ΡΤΚ και "πρωθυπουργό", Τουφάν Ερχιουρμάν και στις 10.30 θα συμμετάσχουν οι Πρόεδροι και των άλλων τριών κομμάτων της "συγκυβέρνησης": Κουντρέτ Οζερσάι, Πρόεδρος του Κόμματος του Λαού, Τζεμάλ Οζγιγίτ, Πρόεδρος του ΚΚΔ και Σερντάρ Ντενκτάς, Πρόεδρος του ΔΚ.

Στις 12 το μεσημέρι η σύσκεψη θα διευρυνθεί με τους Χουσεϊν Οζγκιουργκιούν, Πρόεδρο του ΚΕΕ και Ερχάν Αρικλί, Πρόεδρο του Κόμματος Αναγέννησης , που είναι και οι δύο αρχηγοί της αντιπολίτευσης, οπόταν θα συζητηθούν οι εξελίξεις και με τα 6 "κοινοβουλευτικά" κόμματα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE