'Αντρική' ένταση στο Power of Love - Ο ρόλος του Κύπριου Δώρου καταλυτικός - VIDEO

'Αντρική' ένταση στο Power of Love - Ο ρόλος του Κύπριου Δώρου καταλυτικός - VIDEO

Και όμως οι άντρες στο Power of Love 'μυγιάζονται'. Ευτυχώς ο Κύπριος δεν έχει τέτοια θέματα.

Μετά τον χαρακτηρισμό της Κρητικοπούλας, η οποία αποκάλεσε άνανδρους τους άντρες και θα ήθελε να φύγουν και να έρθουν άλλοι παίκτες στο ριάλιτι, στο  επεισόδιο της Τρίτης, 20 Φεβρουαρίου, η Κρητικά Στέλλα προσπάθησε να τα βρει με τους άντρες πηγαίνοντας στο σπίτι τους.

Με τον Δώρο η Στέλλα έλυσε την παρεξήγηση, με τον Σωκράτη όμως δεν λύθηκε η παρεξήγηση, ο οποίος καθόταν στον κήπο μόνος του και διάβαζε ένα βιβλίο.

O Δώρος παρακίνησε τη Στέλλα να μιλήσει με τον Σωκράτη και οι δυο παίκτες μίλησαν, αλλά δυστυχώς δεν τα βρήκαν.

Όταν η Στέλλα αποχώρησε από το σπίτι, οι άντρες τσακώθηκαν ανά μεταξύ τους! Συγκεκριμένα ο Σωκράτης με τον Ανδρέα ήρθαν σε αντιπαράθεση κι ο λόγος; Ο Ανδρέας του είπε: «Τι κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια, πήγαινε και μίλα της… Τι κάθεσαι εδώ και περιμένεις» και τότε ο Σωκράτης άρχισε να φωνάζει, ενώ ο Ανδρέας αποχώρησε από την παρέα!

https://www.youtube.com/watch?v=uuHKuWPFPjU

https://www.youtube.com/watch?v=a78b5TY2iiA

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Ο Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν συνέβαλαν στην ασφάλεια των Στενών του Ορμούζ, αλλά και για την αδυναμία προώθησης των σχεδίων του σχετικά με την απόκτηση της Γροιλανδίας, εξετάζει το ενδεχόμενο μείωσης της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ευρώπη, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, που μίλησε στο Reuters τη Μεγάλη Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE