Στο Κατάρ η ομάδα U17 του ΑΠΟΕΛ!

Στο Κατάρ η ομάδα U17 του ΑΠΟΕΛ!

Ο ΑΠΟΕΛ ενημερώνει με ανακοίνωση του, για την πρόκληση που πήρε η ομάδα U17 του συλλόγου από την ASPIRE ACADEMY, για να συμμετάσχει στο τουρνουά TRI SERIES 2017/18.

Αναλυτικά:

«Στην Doha του Qatar βρίσκεται η ομάδα μας U17 η οποία έχει προσκληθεί από την ASPIRE ACADEMY όπως συμμετάσχει στο τουρνουά TRI SERIES 2017/18 που διεξάγεται από τις 18 μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις της ξακουστής ακαδημίας ASPIRE.

Η ομάδα μας θα αγωνιστεί εναντίον της Aspire Academy και της Shandong Luneng από την Κίνα.

Πρόκειται για πολύ τιμητική πρόσκληση για την ακαδημία του ΑΠΟΕΛ καθώς αποδεικνύει την φήμη που έχει αποκτήσει η ομάδα λόγω της συνεχόμενης παρουσίας της σε ευρωπαϊκούς ομίλους αλλά και της πρόσφατης παρουσίας της ομάδας στο UEFA Youth League.

Η ομάδα μας δίνει σήμερα στις 16:50 τον πρώτο της αγώνα εναντίον της Shandong Luneng.

Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι εξής:

Χριστοφή Αναστάσιος, Θεοδοσίου Γιώργος, Δημητρίου Αρσένιος, Ηλία Ανδρέας Θεράπωντας, Ιωάννου Ανδρέας, Ιωάννου Χριστόφορος, Καλογήρου Λούκας, Καζακαίος Μάριος, Κολοκασίδης Μιχάλης, Παπαθανασίου Γιώργος, Κωστέας Λούκας, Θεοδουλίδης Γιώργος, Ναούμ Γιώργος, Παπαπαναγιώτου Θεόδωρος, Βρόντης Κωνσταντίνος, Θεοδώρου Στράτος, Γιαλλούρης Ανδρέας, Φωτίου Λοΐζος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE