ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεψαν κομμάτια από άρμα μάχης της Εθνικής Φρουράς

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεψαν κομμάτια από άρμα μάχης της Εθνικής Φρουράς

Ένα πρωτάκουστο περιστατικό σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή της Ορούντας της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία που υπάρχει στην Αστυνομία, άγνωστοι επιχείρησαν να κλέψουν άρμα μάχης της Εθνικής Φρουράς σε στρατόπεδο στην περιοχή της Ορούντας.

Όπως μας αναφέρθηκε, οι δράστες δεν κατάφεραν να πάρουν το ολόκληρο το άρμα και έτσι αφαίρεσαν κομμάτια από αυτό.

Για την υπόθεση, συνελήφθη την Παρασκευή ένας ύποπτος, κάτοικος της επαρχίας Λευκωσίας, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση στο σταθμό Αστρομερίτη.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε την  Τρίτης (20/02) ενώπιον του δικαστηρίου και ανανεώθηκε το διάταγμα προσωποκράτησής του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE