Χωρίς τέλος οι τουρκικές παραβιάσεις πάνω από το Αιγαίο

Χωρίς τέλος οι τουρκικές παραβιάσεις πάνω από το Αιγαίο

Συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό το χορό των παραβιάσεων η Αγκυρα.

Την Καθαρά Δευτέρα (19/02) σημειώθηκαν 42 παραβιάσεις του ελληνικού εναερίου χώρου σε βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο από εννέα τουρκικά αεροσκάφη.

Συγκεκριμένα στις παραβιάσεις συμμετείχαν δύο οπλισμένα F-16, δύο μεμονωμένα αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας/ηλεκτρονικού πολέμου CN-235, ενώ παραβιάσεις πραγματοποιήθηκαν και από τους σχηματισμούς των τουρκικών F-16.

Σε όλες τις περιπτώσεις τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από ελληνικά μαχητικά επιφυλακής σύμφωνα πάντα με τους διεθνείς κανόνες.

 Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE