ΠΑΦΟΣ: Χτύπησε στο μέτωπο πέφτοντας από καναπέ το νεογνό που ανένηψε

ΠΑΦΟΣ: Χτύπησε στο μέτωπο πέφτοντας από καναπέ το νεογνό που ανένηψε

Ξετυλίγεται σιγά- σιγά το κουβάρι της νέας υπόθεσης που συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο το νεογνό, στο οποίο λίγο πριν μεταφερθεί στο νεκροτομείο Πάφου κτύπησε ξανά η καρδούλα του.

Μετά από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από μέλη του ΤΑΕ Πάφου σχετικά με την υπόθεση, η μητέρα του 3 μηνών βρέφους, το νεογνό πριν από τρεις – τέσσερις ημέρες, ενώ βρισκόταν στην οικία του στην Πάφο, έπεσε από καναπέ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μέτωπο.

Η μητέρα του βρέφους, αρχικά δεν θεώρησε σοβαρό το περιστατικό και δεν το μετάφερε άμεσα στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE