ΠΑΦΟΣ: Ήρθε Πακιστανός και θα έφευγε... Βούλγαρος

ΠΑΦΟΣ: Ήρθε Πακιστανός και θα έφευγε... Βούλγαρος

Περίπτωση πλαστοπροσωπίας εξετάζει η Αστυνομία σχετικά με 38χρονο Πακιστανό που συνελήφθη στο Αεροδρόμιο Πάφου.

Σύμφωνα με τη Ντόρα Χριστοδούλου («Ο Φιλελεύθερος»), άτομο εμφανίστηκε για αναχώρηση από την Πάφο έχοντας στην κατοχή του πλαστά έγγραφα.

Ο πακιστανικής καταγωγής που το έπαιζε Βούλγαρος, ήθελε να αναχωρήσει για το Λονδίνο με πλαστή ταυτότητα.

Ανακρινόμενος παραδέχθηκε ότι είναι από το Πακιστάν, παρέδωσε το διαβατήριό του και είπε στην Αστυνομία πως αγόρασε την πλαστή βουλγαρική ταυτότητα από άγνωστο πρόσωπο στην κατεχόμενη Λευκωσία έναντι 350 ευρώ.

Διαπιστώθηκε μετά από έρευνες ότι ο 38χρονος αφίχθηκε στην Κύπρο με άδεια φοιτητή σε κολέγιο στη Λάρνακα, ενώ εναντίον του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης σχετικά με υπόθεση εικονικού γάμου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE