ΛΑΡΝΑΚΑ: Σκύλος επιτέθηκε σε άνδρα στο Μενεού

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σκύλος επιτέθηκε σε άνδρα στο Μενεού

Επίθεση από σκύλο δέχθηκε τη Δευτέρα (19/2) το βράδυ άνδρας ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του στο Μενεού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 19.40 χθες βράδυ καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου ότι γύρω στις 18.15, Ελληνοκύπριος που βρισκόταν εντός της αυλής της οικίας του στο Μενεού, δέχθηκε επίθεση από διερχόμενο σκύλο μπουλντόγκ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μεσαίο δάκτυλο του αριστερού του χεριού.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε από οικείους του σε ιδιωτική κλινική όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ακρωτηριασμό της ονυχοφόρου φάλαγγας (νύχι) και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE