ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στα ίχνη του οχήματος των δραστών- Ξεσκονίζουν παλιά υπόθεση

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στα ίχνη του οχήματος των δραστών- Ξεσκονίζουν παλιά υπόθεση

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων στην υπόθεση πυροβολισμών, στον Ύψωνα Λεμεσού, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (19/2).

Νεότερη ενημέρωση αναφέρει ότι, από τη σκηνή εθεάθη να φεύγει όχημα σκούρου χρώματος, την περιγραφή του οποίου έχουν οι αρχές.

Ο συνοδηγός του αυτοκινήτου, το οποίο δεν έφερε αριθμούς εγγραφής έριξε μια ριπή με πυροβόλο όπλο, κατά της οικίας και εξαφανίστηκε.

Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, ο 28χρονος ιδιοκτήτης της οικίας είχε απαχθεί και χτυπηθεί στις 22/1, ενώ για την υπόθεση είχε συλληφθεί ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται υπόδικο στις Κεντρικές Φυλακές.

Οι αρχές, ξεσκονίζουν τα αρχεία της υπόθεσης της 22ας Ιανουαρίου, αφού δεν αποκλείεται οι δύο υποθέσεις να σχετίζονται.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE