Συνελήφθη ως εγκέφαλος σπείρας στημένων πρώην παίκτης του Οθέλλου!

Συνελήφθη ως εγκέφαλος σπείρας στημένων πρώην παίκτης του Οθέλλου!

Ο 35χρονος Ισπανός μέσος Γιόναν Γκαρσία, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Άρη και Καλλονή συνελήφθη ως εγκέφαλος σπείρας που έστηνε παιχνίδια στην Ισπανία.

Με μία απόλυτα συγχρονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε πέντε πόλεις (Μούρθια, Βαρκελώνη, Μπανταχόθ, Αλμπαθέτε και Μαδρίτη) η ισπανική αστυνομία κατάφερε να εξαρθρώσει κύκλωμα που χειραγωγούσε αγώνες στην Tercera Division και στην Segunda B.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο 35χρονος Γιόναν Γκαρσία, ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε την φανέλα του Αρη (2007-08), της Καλλονής (2013-14), αλλά και του ΟΘέλλου Αθηένου.

Ο 35χρονος μέσος, ο οποίος συνελήφθη στην πόλη Αρχεντόνα φέρεται να είναι εκ των εγκεφάλων του κυκλώματος, αφού σύμφωνα με το κατηγορητήριο ήταν αυτός που επηρέαζε διαιτητής, ώστε να επηρεάσει τα αποτελέσματα των αγώνων που τον ενδιέφεραν.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια, 6η η Ελλάδα με την Klavdia - Αναλυτικά όσα έγιναν στον τελικό

Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια, 6η η Ελλάδα με την Klavdia - Αναλυτικά όσα έγιναν στον τελικό

Με ένα φαντασμαγορικό φινάλε ολοκληρώθηκε ο τελικός της Eurovision 2025 στη Βασιλεία της Ελβετίας, με την Αυστρία να ανακηρύσσεται μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού, ενώ η Ελλάδα με την Κλαυδία και το τραγούδι «Αστερομάτα», κατέκτησε την 6η θέση, σε μία πολύ σημαντική πρόκριση. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε το Ισραήλ, ενώ την τρίτη θέση η Εσθονία. Την 5αδα συμπλήρωσαν η Σουηδία και η Ιταλία. Δείτε πιο κάτω αναλυτικά όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό 

BEST OF TOTHEMAONLINE