ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο- Προσοχή στους οδηγούς συστήνει η Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο- Προσοχή στους οδηγούς συστήνει η Αστυνομία

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 18:30, την Δευτέρα (19/2), στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ατύχημα σημειώθηκε στο ύψος Ιδαλίου, ενώ λόγω του ατυχήματος η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου, με κατεύθυνση την Λευκωσία είναι προς το παρόν κλειστή (18:50).

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τροχαίο δεν είναι σοβαρό, αλλά σε μεταγενέστερη ενημέρωση θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Πάντως, τόσο οι οδηγοί που περνούν από το σημείο, αλλά και όλοι οι χρήστες του οδικού δικτύου καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να τηρούν το όριο ταχύτητας και να συμμορφώνονται με τις τυχόν υποδείξεις των αστυνομικών, αφού λόγω και της ημέρας, η τροχαία κίνηση είναι αυξημένη, ιδιαίτερα προς τις πόλεις.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE