Τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση…

Τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση…

Ο Ρόνι Λέβι βλέπει το νέο απόκτημα της ομάδας του, τον Σλοβάκο, Μίχαλ Ντουρίς να έχει καλή επικοινωνία με τα δίχτυα στα τελευταία δύο παιχνίδια.

Ο φορ της «Κυρίας» σε τέσσερις εμφανίσεις του με την Βαρωσιώτικη φανέλα κατάφερε να πετύχει τέσσερα γκολ, δύο με Ολυμπιακό και δύο με Ερμή, κάτι που σίγουρα κάνει τον Ισραηλινό τεχνικό να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Σίγουρα όλοι στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης θα εύχονται ο Ντουρίς να συνεχίσει να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα και στην συνέχεια και στην πιο κρίσιμη αλλά και συνάμα δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στα 11ντέρμπι που θα ακολουθήσουν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE