Τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση…

Τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση…

Ο Ρόνι Λέβι βλέπει το νέο απόκτημα της ομάδας του, τον Σλοβάκο, Μίχαλ Ντουρίς να έχει καλή επικοινωνία με τα δίχτυα στα τελευταία δύο παιχνίδια.

Ο φορ της «Κυρίας» σε τέσσερις εμφανίσεις του με την Βαρωσιώτικη φανέλα κατάφερε να πετύχει τέσσερα γκολ, δύο με Ολυμπιακό και δύο με Ερμή, κάτι που σίγουρα κάνει τον Ισραηλινό τεχνικό να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Σίγουρα όλοι στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης θα εύχονται ο Ντουρίς να συνεχίσει να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα και στην συνέχεια και στην πιο κρίσιμη αλλά και συνάμα δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στα 11ντέρμπι που θα ακολουθήσουν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE