Για πάντα στην φυλακή ο παιδόφιλος προπονητής ακαδημιών!

Για πάντα στην φυλακή ο παιδόφιλος προπονητής ακαδημιών!

Το δικαστήριο του Λίβερπουλ επέβαλλε ποινή 31 ετών κάθειρξης στον παιδόφιλο προπονητή Μπάρι Μπένελ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για την κακοποίηση 50 παιδιών ηλικίας από 8 έως 15 ετών την περίοδο 1979-1991.

Για αυτά τα παιδιά ήσασταν ο Θεός, αλλά αποδειχθήκατε μία μετενσάρκωση του διαβόλου. Κλέψατε την παιδική τους ηλικία και την αθωότητα τους». Με αυτά τα λόγια ο δικαστής Γκόλντστοουν έβαλε τον επίλογο σε μία φρικιαστική ιστορία παιδικών κακοποιήσεων που συντάραξε συθέμελα όλη την Αγγλία.

Το δικαστήριο του Λίβερπουλ επέβαλε ποινή φυλάκισης 31 ετών στον 64χρονο πρώην προπονητή Μπάρι Μπένελ, ο οποίος ως προπονητής ακαδημιών της Κρου Αλεξάντρα από το 1979 ως το 1991 φέρεται να βίασε ή να κακοποίησε σεξουαλικά 50 ανήλικα παιδιά ηλικίας 8 έως 15 ετών, που ονειρεύονταν να γίνουν ποδοσφαιριστές!

Τέσσερα από αυτά τα παιδιά πολύ αργότερα έβαλαν οι ίδιοι τέλος στις ζωές τους, μην μπορώντας ποτέ να επουλώσουν αυτά τα παιδικά τραύματα, σε μία φρικιαστική υπόθεση, που καμία ποινή δεν μπορεί να αποδώσει αληθινή δικαιοσύνη.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.