Βρεττός: 'Με βοήθησε ο Θεός' - VIDEO

Βρεττός: 'Με βοήθησε ο Θεός' - VIDEO

Στην κάμερα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά" μίλησε ο μάνατζερ του Ηλία Βρεττού, μετά το τροχαίο που συνέβη το πρωί της Δευτέρας 19/2.

Εκείνος θέλησε να μεταφέρει τα πρώτα λόγια του τραγουδιστή αλλά και την κατάσταση της υγείας του. 

«Έγινε κατά την επιστροφή του Ηλία από το αεροδρόμιο αφού χθες είχαμε ένα extra στο Ρέθυμνο», είπε αναφέροντας πως το αυτοκίνητο το οδηγούσε η κοπέλα και συνέχισε: «Αυτή τη στιγμή είναι καλά, έχει πλήρη επικοινωνία έχει κατάγματα στο χέρι, στη λεκάνη αλλά και στο πόδι».

Επίσης μετέφερε τα πρώτα λόγια του τραγουδιστή: «Με βοήθησε ο Θεός και αυτή τη στιγμή είμαι εδώ», είπε δείχνοντας τον τρόμο που ένιωσε ο Ηλίας με αυτό που του συνέβη!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=s4xDgv2EFvA

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.