Οζερσάϊ: 'Θέλουμε μερίδιο απο το φυσικό αέριο έστω και να δεν υπάρξει λύση στο Κυπριακό'

Οζερσάϊ: 'Θέλουμε μερίδιο απο το φυσικό αέριο έστω και να δεν υπάρξει λύση στο Κυπριακό'

Η Ε/κ πλευρά αλλά και οι εταιρείες που πραγματοποιούν γεωτρήσεις στην ΑΟΖ "θα πρέπει σε κάποια φάση να συζητήσουν και μαζί μας" αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο "υπέξ" των κατεχομένων Κουντρέντ Οζερσάϊ.

Αναφέρει ότι η Ε/κ πλευρά δεν μπορεί να συνεχίσει να αγνοεί τους Τ/κ και θα πρέπει να μιλήσει και μαζί τους για το διαμοιρασμό του φυσικού πλούτου.

"Η κρίση δημιουργεί και ευκαιρίες" είπε ο Οζερσάϊ, προσθέτοντας ότι οι Ε/κ θα πρέπει να καταλάβουν, όπως είπε,  ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να υπάρξει κάποια συμφωνία με τους Τ/κ είτε σε περίπτωση που υπάρξει λύση στο Κυπριακό είτε όχι.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE