Θρήνος για τη δημοσιογράφο που έχασε τη ζωή της από πυρκαγιά

Θρήνος για τη δημοσιογράφο που έχασε τη ζωή της από πυρκαγιά

Η Καρολίνα Κάλφα είναι η 50χρονη που έχασε τη ζωή της στη φωτιά σε μονοκατοικία στη Χαλκιδική.

Οι πυροσβέστες είχαν ανασύρει τη σορό της κατά την επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς σε μονοκατοικία, το πρωί της Κυριακής (19/02)  στα Γλυκά Νερά Νέας Ποτίδαιας.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν από το σπίτι μία 76χρονη γυναίκα με αναπνευστικά προβλήματα.

Η Καρολίνα Κάλφα είχε αφήσει τη δημοσιογραφία και ζούσε με τον γιο της σε μία κωμόπολη της Χαλκιδικής.

Είχε εργαστεί στον ΑΝΤ1 και στο ALTER, όπου παρουσίαζε τα δελτία ειδήσεων.

Η απώλειά της σκόρπισε θλίψη στους πρώην συναδέλφους της.

Στο σημείο επιχείρησαν οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν από την οικία και μία 76χρονη γυναίκα με αναπνευστικά προβλήματα. Πρόκειται για την μητέρα της θανούσης η οποία είναι άρρωστη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE