ΠΑΦΟΣ: Του 'σήκωσε' το μαγαζί του η Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Του 'σήκωσε' το μαγαζί του η Αστυνομία

Επιχείρηση με στόχο την πάταξη του φαινομένου της κυβείας και του ηλεκτρονικού τζόγου πραγματοποίησε η Αστυνομία στην Γεροσκήπου, στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκαν τέσσερις πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης την Κυριακή 18/2 μέλη του ΟΠΕ Πάφου διενήργησαν έρευνα σε υποστατικό. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την έρευνα στο υποστατικό, στις 20:45 χθες βράδυ, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν για σκοπούς εξετάσεων τέσσερις  ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι πιστεύεται ότι είχαν μετατραπεί σε μηχανές τυχερού παιγνιδιού, τύπου φρουτάκια και άλλος συναφής εξοπλισμός. 

Επίσης υπάρχει υποψία ότι σε αυτούς υπάρχουν εγκατεστημένα μη εξουσιοδοτημένα αντίτυπα λειτουργικών λογισμικών προγραμμάτων κατά παράβαση του περί πνευματικής ιδιοκτησίας Νόμου.

Ο ιδιοκτήτης του υποστατικού κλήθηκε για ανάκριση στο ΤΑΕ Πάφου το οποίο σε συνεργασία με τον ΟΠΕ Πάφου διερευνούν την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE