«Συναγερμός» στη Ρεάλ Μαδρίτης, ανησυχία ενόψει Παρί!

«Συναγερμός» στη Ρεάλ Μαδρίτης, ανησυχία ενόψει Παρί!

Σε «αναμμένα κάρβουνα» βρίσκεται ο Ζινεντίν Ζιντάν και οι συνεργάτες του στην Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Μαρσέλο αποχώρησε τραυματίας στο ματς με την Μπέτις και «τρέχει» για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην νίκη των «μερένχες» επί της γαλλικής ομάδας στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την φάση των «16» του Champions League, ωστόσο ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμος για την ρεβάνς στις 27 Φεβρουαρίου.

Στο αποψινό παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Μπέτις, ο Μαρσέλο ένιωσε ένα τράβηγμα στο πόδι και αποχώρησε άμεσα με μυϊκό πρόβλημα, με τον Τέο να τον αντικαθιστά.

Αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις άμεσα, αλλά η ανησυχία στο «στρατόπεδο» της Ρεάλ είναι δεδομένη, λόγω και του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Κρόος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE