Χαμένη ευκαιρία για την Αταλάντα

Χαμένη ευκαιρία για την Αταλάντα

Η Αταλάντα έχασε μία καλή ευκαιρία να πλησιάσει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, παραχωρώντας εντός έδρας ισοπαλία (1-1) στην αδιάφορη Φιορεντίνα.

Στην αποψινή αναμέτρηση στο Μπέργκαμο, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με αριστερό σουτ του Κροάτη ανασταλτικού μέσου Μίλαν Μπαντέλι στο 16′, με τον διεθνή επιθετικό Αντρέα Πετάνια να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους με κεφαλιά, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, παρά την αποβολή του 20χρονου Σέρβου κεντρικού αμυντικού των «Βιόλα», Νίκολα Μιλένκοβιτς, με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 85ο λεπτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι, παρέμεινε αήττητη στο ιταλικό πρωτάθλημα κατά το ημερολογιακό έτος 2018.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Πορτογαλίας - «Να ενισχύσουμε περαιτέρω τις εγκάρδιες και φιλικές σχέσεις»

ΠτΔ: Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Πορτογαλίας - «Να ενισχύσουμε περαιτέρω τις εγκάρδιες και φιλικές σχέσεις»

Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, οι διμερείς σχέσεις Κύπρου-Πορτογαλίας, οι εξελίξεις στο Κυπριακό και η κατάσταση στη Μέση Ανατολή ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν σήμερα σε διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Πορτογαλίας, Λουί Μοντενέγκρο, στο Πρωθυπουργικό Γραφείο, στη Λισαβόνα, όπου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης πραγματοποιεί ολιγόωρη επίσκεψη εργασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE