«Περίμενα να κερδίσουμε, είμαι απογοητευμένος από την απόδοση μας»

«Περίμενα να κερδίσουμε, είμαι απογοητευμένος από την απόδοση μας»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Πάφου, Στίβεν Πρέσλι, μετά το παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στη Δόξα.

Αναλυτικά:

«Σέβομαι τη Δόξα και τον προπονητή, όμως θα μιλήσω μόνο για την Πάφο σήμερα. Για μένα, ο ένα βαθμός πριν το ματς θα ήταν καλό αποτέλεσμα, όμως όχι τώρα.

Περίμενα να έρθουμε και να κερδίσουμε και είμαι απογοητευμένος από την απόδοση μας σήμερα, αφού έπεσε κάτω από τα στάνταρ που θέσαμε στα τελευταία παιχνίδια.

Ήμασταν λιγότερο επιθετικοί και είχαμε λιγότερη ένταση και σίγουρα θα το δούμε αυτό τις ερχόμενες εβδομάδες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.