ΛΕΜΕΣΟΣ: 34χρονος είχε και 'μοίραζε' παιδικό πορνογραφικό υλικό

ΛΕΜΕΣΟΣ: 34χρονος είχε και 'μοίραζε' παιδικό πορνογραφικό υλικό

Μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με το Δικανικό Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Δεδομένων, διενήργησαν την Κυριακή 18/2 έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία 34χρονου από την επαρχία Λεμεσού. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα κινητό τηλέφωνο και μια συσκευή αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων, για να τύχουν δικανικής εξέτασης. 

Σε προκαταρτικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή στην παρουσία του 34χρονου, εντοπίστηκε αριθμός αρχείων παιδικού πορνογραφικού υλικού. 

Ο 34χρονος συνελήφθη για κατοχή και διανομή παιδικού πορνογραφικού υλικού, βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE