«Υπάρχουν θέματα όποτε αγωνιζόμαστε με τις μεγάλες ομάδες» (video)

«Υπάρχουν θέματα όποτε αγωνιζόμαστε με τις μεγάλες ομάδες» (video)

Ο Κύπριος προπονητής του Ερμή, Κώστα Καϊάφας, μέσα από τις δηλώσεις του στην διάσκεψη τύπου εξέφρασε την απογοήτευση του για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την Ανόρθωση.

Δείτε όλα όσα δήλωσε:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα. Ξέραμε ότι η Ανόρθωση θέλει να μπει στα πλέι οφ χωρίς να χάσει βαθμούς. Η ομάδα μου ακόμα μια φορά με μεγάλο αντίπαλο δεν αντεπεξήλθε. Υπάρχουν θέματα όποτε αγωνιζόμαστε με τις μεγάλες ομάδες. Εμείς θα συνεχίσουμε στο παιχνίδι του υποβιβασμού. Καλή συνέχεια στην Ανόρθωση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE