Ο λόγος που έπαιξε ο Τσούμου

Ο λόγος που έπαιξε ο Τσούμου

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες μέρες ο Τσούμου υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και η Διοίκηση των «φτεροπόδαρων» επέβελε πρόστιμο στον παίκτη, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής δεν παρουσιάστηκε να το υπογράψει.

Σήμερα (18/2) φυσικά ο Κονγκολέζος επιθετικός βρέθηκε κανονικά στην 18άδα για το παιχνίδι με την Ανόρθωση και μάλιστα αγωνίστηκε και για κάποιο χρονικό διάστημα κόντρα στην «Κυρία».

Ο λόγος που ο Καϊάφας έδωσε την ευκαιρία στον ποδοσφαιριστή του να βρεθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δίνοντας του κι αγωνιστικά λεπτά δεν ήταν άλλος από το ότι ο Τσούμου αποδέχθηκε το πρόστιμο.

Ο ποδοσφαιριστής των «φτεροπόδαρων» όπως μάθαμε προχώρησε και σε απολογία προς τους συμπαίκτες του για το πειθαρχικό του παράπτωμα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE