Ήρθε η στιγμή να τα μαζέψουμε Στέλιο μου;

Ήρθε η στιγμή να τα μαζέψουμε Στέλιο μου;

Ακόμα κι ο επίσημος ΑΠΟΕΛ βγήκε και παραδέχθηκε ότι το γκολ του Ματ, ήταν οφφ σάιτ.

Τώρα πως είδε…ακάλυπτο τον Άγγλο επιθετικό ο βοηθός διαιτητή Στέλιος Νικήτα, παρουσιάζει ενδιαφέρον τι θα απαντήσει στους μαστόρους του. 

Έχει κάνει κι άλλα σοβαρά λάθη κατά το παρελθόν ο συγκεκριμένος διαιτητής. Δεν γνωρίζω πόσο χρόνων είναι, ούτε και με ενδιαφέρει.

Φρονώ πάντως ότι ήρθε η στιγμή, να μαζέψει τα μπογαλάκια του και να επικεντρωθεί στη βασική επαγγελματική του ενασχόληση. 

Θα σχολιάσω και την αναφορά του επίσημου ΑΠΟΕΛ, για τη φάση του πρώτου γκολ του Νταρμπισάϊαρ. Έκατσα κι είδα τη φάση, πριν από λίγο. Δεν υπήρχε οφφ-σάιτ. 

Ξέρετε όμως σε στιγμές που η κοινή γνώμη «βράζει», στα media δίδεται και η «μάχη» των εντυπώσεων. Μάλλον σε αυτό το πλαίσιο, εντάσσεται και η κίνηση της διοίκησης των πρωτοπόρων. 

O ΚΟΡΑΚΟ-ΛΟΓΟΣ 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE