Απίστευτο! 19χρονος μαχαίρωσε στον λαιμό τον 15χρονο αδελφό του

Απίστευτο! 19χρονος μαχαίρωσε στον λαιμό τον 15χρονο αδελφό του

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Βέροιας, όταν αποκαλύφθηκε ότι ένας 19χρονος μαχαίρωσε τον 15χρονο αδελφό του σε καβγά στο σπίτι τους. Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (17.02.2018), όταν τα δύο αδέρφια, 15 και 19 ετών αντίστοιχα, τσακώθηκαν ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ, ο 19χρονος φέρεται να τραυμάτισε τον αδερφό του, χτυπώντας τον τρεις φορές με μαχαίρι στο λαιμό. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας από τους γονείς του.

Αρχικά δήλωσε ότι δεν γνώριζε τον δράστη της επίθεσης. Εν συνεχεία, η ταυτότητα του φερόμενου ως δράστη αποκαλύφθηκε και οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 19χρονου.

Η ζωή του 15χρονου δε διατρέχει κίνδυνο.

Πηγή: cretalive.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2026, φαίνεται πως θα διαμορφώσουν ένα νέο, πιο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, με ριζικές διαφοροποιήσεις από τις εκλογές του 2021.

BEST OF TOTHEMAONLINE