Αντωνίου: «Ένα προς ένα…»

Αντωνίου: «Ένα προς ένα…»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μετά το εκτός έδρας τρίποντο επί της Νέας Σαλαμίνας μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision όπου μεταξύ άλλων τόνισε:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Οι παίκτες μας έκαναν ακριβώς ότι τους ζήτησε ο προπονητής. Απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Από αύριο σκεφτόμαστε την Ανόρθωση. Θα τα δούμε όλα ένα προς ένα και θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε για να βγούμε στην Ευρώπη. Είμαστε ικανοποιημένοι, η ομάδα ανεβαίνει, έχουμε όμως κι΄άλλα περιθώρια. Ευχαριστώ τον κόσμο μας που ήρθε και μας βοήθησε. Τους αξίζουν πολλά μπράβο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.