ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Παραλίγο να σκοτώσουν οδηγούς– Συνελήφθη ο ένας

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Παραλίγο να σκοτώσουν οδηγούς– Συνελήφθη ο ένας

Έκαναν λάθος στον δρόμο, το αντιλήφθηκαν, κατέβηκαν από το όχημά τους και έτρεχαν να κρυφτούν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, γύρω στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου (17/2), οδηγοί αντιλήφθηκαν όχημα να κινείται αντίθετα στον δρόμο από τον κυκλικό κόμβο Τσερίου, προς τα φώτα τροχαίας του ‘Γάλλου Πρέσβη’.

Οι υπόλοιποι οδηγοί κόρναραν στο εν λόγω όχημα, ενώ στο σημείο έσπευσε και Αστυνομία.

Οι δύο επιβαίνοντες του οχήματος, οι οποίοι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι αλλοδαποί, όταν αντιλήφθηκαν το λάθος, στάθμευσαν σε σημείο ασφαλείας και αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Μέλη της Αστυνομίας καταδίωξαν τα δύο πρόσωπα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ένας εκ των δύο, ενώ το άλλο πρόσωπο κατάφερε να διαφύγει μέσα στο σκοτάδι.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE