ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του Νεκτάριου Πεττεμερίδη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του Νεκτάριου Πεττεμερίδη

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (17/02) η νεκροτομή του άτυχου ποδηλάτη, Νεκτάριου Πεττεμερίδη, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο στις 4 Φεβρουάριου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, ο άτυχος ποδηλάτης υπέστη εγκεφαλική νέκρωση λόγω τραυματισμού και θρόμβωσης της καρωτίδας.

Θυμίζουμε πως εδώ και δυο εβδομάδες βρισκόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο Νεκτάριος, μέλος μιας πολύτεκνης οικογένειας, αποσυνδέθηκε το πρωί της Παρασκευής (16/2) από τη μηχανική υποστήριξη που τον κρατούσε στη ζωή.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νεκτάριος με άλλους δύο ποδηλάτες κτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Δυστυχώς ο ποδηλάτης του Κεραυνού, Νεκτάριος Πεττεμερίδης είχε την ατυχία να τραυματιστεί πολύ σοβαρά με κατάγματα και κακώσεις στο σώμα και στο κεφάλι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Τα στρατόπεδα στήνονται και οι συμμαχίες δοκιμάζονται -Το πολιτικό αυτογκόλ του ΔΗΣΥ- Σε αναζήτηση υποψηφίου το ΑΚΕΛ

Προεδρικές 2028: Τα στρατόπεδα στήνονται και οι συμμαχίες δοκιμάζονται -Το πολιτικό αυτογκόλ του ΔΗΣΥ- Σε αναζήτηση υποψηφίου το ΑΚΕΛ

Η πολιτική σκακιέρα στην Κύπρο έχει αρχίσει να θυμίζει παρτίδα, στην οποία κανείς, δεν θέλει να αποκαλύψει τα χαρτιά του, αλλά όλοι έχουν ήδη αρχίσει να μετρούν τις κινήσεις των αντιπάλων.

BEST OF TOTHEMAONLINE