Το χάος στη Λεμεσό! Τα βάζουν με τον Δήμο όσοι υπέστησαν ζημιές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το χάος στη Λεμεσό! Τα βάζουν με τον Δήμο όσοι υπέστησαν ζημιές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αντιμέτωποι με ένα δυσάρεστο γεγονός ήρθαν οι συμπολίτες μας οι οποίοι είχαν την ατυχία να σταθμεύσουν στον χώρο στάθμευσης στην επίχωση της Λεμεσού.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την πόλη της Λεμεσού τα μεσάνυκτα της Παρασκευής (16/02) δημιουργήσαν τεράστια προβλήματα και ζημιές.

Δυστυχως, πολίτες που βγήκαν σε νυκτερινή έξοδο κοντά στην περιοχή του παλιού Λιμανιού και του Κάστρου, ήρθαν αντιμέτωποι με δυσάρεστες καταστάσεις.

Τα οχήματα τους τα οποία ήταν σταθμευμένα στον Μόλο, κυριολεκτικά βουλιάξαν στο νερό.

Όπως οι ίδιοι αναφέρουν, αναμένουν από τον Δήμο Λεμεσού όπως αναλάβει τις ευθύνες του, ενω περιγράφουν την κατάσταση ως χάος!.

Να σημειώσουμε ότι το τελευταίο διάστημα στην περιοχή του Μόλου και του Παλιού Λιμανιού πραγματοποιούνται εργασίες στο οδόστρωμα.

Διαβάστε τι έγραψε πολίτης:

«Και να πως ξημέρωσε για όσους είχαν τα αυτοκίνητά τους παρκαρισμένα εκεί! Για να δούμε πως θα εξελιχθεί και τι θα αναλάβει ο Δήμος! Χάος!»

Δείτε τι είχε συμβεί νωρίτερα στον Μόλο.

 

 


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η θέση του Τραμπ για το σχέδιο κατάληψης ολόκληρης της Γάζας που προωθεί ο Νετανιάχου - «Επαφίεται στο Ισραήλ»

Η θέση του Τραμπ για το σχέδιο κατάληψης ολόκληρης της Γάζας που προωθεί ο Νετανιάχου - «Επαφίεται στο Ισραήλ»

Ο Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προτίμησε να μην απαντήσει όταν ερωτήθηκε εάν και κατά πόσον τάσσεται υπέρ ή κατά της αναμενόμενης επιχείρησης του στρατού του Ισραήλ για την κατάληψη «ολόκληρης» της Λωρίδας της Γάζας, δηλώνοντας πως η κυβέρνησή του επικεντρώνεται το τρέχον διάστημα στην αύξηση της πρόσβασης σε τρόφιμα στον παλαιστινιακό θύλακο υπό πολιορκία και επίθεση του στενότερου συμμάχου των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE