ΛΑΡΝΑΚΑ: Είχε μεγάλο θράσος –Της ζήτησαν να κάνει αλκοτέστ, τους κτύπησε και τους εξύβρισε

ΛΑΡΝΑΚΑ: Είχε μεγάλο θράσος –Της ζήτησαν να κάνει αλκοτέστ, τους κτύπησε και τους εξύβρισε

υναίκα συνελήφθη στη Λάρνακα σχετικά με υπόθεση εξύβρισης και επίθεσης εναντίον αστυνομικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 04.15 τα ξημερώματα του Σαββάτου (17/02) μέλη της Τροχαίας διενεργούσαν έλεγχο αλκοόλης και σταμάτησαν αυτοκίνητο που οδηγούσε 51χρονη από τη Βουλγαρία με κυπριακή ταυτότητα.

Η Αστυνομία ζήτησε από τη γυναίκα να δώσει δείγμα εκπνοής για έλεγχο αλκοτέστ, αυτή αρχικά φέρεται να αρνήθηκε ωστόσο στη συνέχεια δεν έγινε κατορθωτό να δώσει ικανοποιητικό δείγμα.

Η γυναίκα φέρεται να άρχισε για άγνωστους λόγους, να βρίζει τους αστυνομικούς και να κατάφερε να κλωτσήσει ένα από τα μέλη της Δύναμης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να τεθεί υπό κράτηση.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE