Ισοφάρισε και το σκηνικό μεταφέρεται στη σάλα των πρασίνων

Ισοφάρισε και το σκηνικό μεταφέρεται στη σάλα των πρασίνων

H Pokka AE Kαραβά ισοφάρισε σε 2-2 τις νίκες στη σειρά με την Αναγέννηση Δερύνειας και πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται στη σάλα των πρασίνων. Η σειρά πάντως με στόχο την πρόκριση θα έχει σασπένς.

Η Pokka AE Kαραβά μπήκε δυνατά στο πρώτο σετ με συνέπεια να το κερδίσει με 25-21 σε 23 λεπτά. Η ομάδα του Καραβά έγραψε ταυτόχρονα το 1-0 στα σετ.

Ένα από τα πλέον συναρπαστικά σετ ήταν το δεύτερο με τους κιτρινόμαυρους να επικρατούν στους έξτρα πόντους με 27-25 αυξάνοντας το προβάδισμα τους σε 2-0 σετ.

H Αναγέννηση έδειξε αντίδραση στο τρίτο σετ με συνεπεία να το κερδίσει με 20-25 μειώνοντας σε 1-2 τον αγώνα. Ωστόσο η ομάδα του Λέτσεφ ήταν πολύ καλή στο τέταρτο σετ κερδίζοντας με 25-16 γράφοντας το 3-1 σετ.

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ» Pokka AE ΚΑΡΑΒΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ. 3-1 (25-21 27-25 20-25 25-16)

Pokka AE ΚΑΡΑΒΑ (ΝΤ. ΛΕΤΣΕΦ): Χατζηφιλίππου Παναγιωτίδης, Μπέντουτσκα, Ράμμα Καρκατσάνης Ντουγκριαρένκο – Λίμπερο: Θεοδούλου. – Αλλαγές: Axιλλέως Kαλαφάτης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ.(Γ. Γ. ΛΑΙΟΣ): Γκρόενβελντ, Καραγιάννης Μπράβο, Στέποβιτς, Κ. Παπαϊωάννου,Στέκας – Λίμπερο: Χρ. Παπαϊωάννου. – Αλλαγές: Toφής.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE