ΕΠΙΣΟΔΙΑ- ΚΟΦΙΝΟΥ: Διαπραγματευτής στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών

ΕΠΙΣΟΔΙΑ- ΚΟΦΙΝΟΥ: Διαπραγματευτής στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών

Διαπραγματευτής σπεύδει (23:15) στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στην Κοφίνου, για να βρεθεί λύση και να λήξουν τα επεισόδια που ξεκίνησαν γύρω στις 22:30 την Παρασκευή (16/2).

Πάντως, όπως φαίνεται η κατάσταση δεν εξομαλύνθηκε με την άφιξη της Αστυνομίας και έτσι, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, στο χώρο κλήθηκε και διαπραγματευτής.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Επεισόδια στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών Κοφίνου - Έσπευσε Αστυνομία

Αιτία των επεισοδίων είναι κάποια αιτήματα από αριθμό μεταναστών, ενώ η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει και γιαυτό στη σκηνή κλήθηκε αστυνομική δύναμη.

Χ.Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE