ΠΑΦΟΣ: Έγδαραν το αυτοκίνητο καθηγητή- Στη σκηνή το ΤΑΕ

ΠΑΦΟΣ: Έγδαραν το αυτοκίνητο καθηγητή- Στη σκηνή το ΤΑΕ

Υπόθεση κακόβουλης ζημιάς σε όχημα καθηγητή Λυκείου της Πάφου εξετάζει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καθηγητής του Λυκείου Αγίου Χαραλάμπου Έμπας κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι από τις 07:00 μέχρι τις 13:30 προκλήθηκε κακόβουλη ζημιά στο όχημα του, γδέρνοντας το με αιχμηρό αντικείμενο.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή για περαιτέρω εξετάσεις με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Στα Γραφεία του ΤΑΕ κλήθηκαν για ανάκριση κάποια πρόσωπα χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει προκύψει οτιδήποτε εναντίον τους.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE