Για μήνες απλήρωτος, αλλά με Πετρίδη άλλαξαν πράγματα

Για μήνες απλήρωτος, αλλά με Πετρίδη άλλαξαν πράγματα

Μία εκ των ομάδων όπου αγωνίστηκε στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο Πανίκος Σπύρου ήταν ο ΑΠΟΕΛ.

Στη ραδιοφωνική εκπομπή του Super Sport FM «Όλα Μάλε», όπου ήταν καλεσμένος το βράδυ της Παρασκευής, αναφέρθηκε για τον χαρακτήρα του και το πέρασμα του στον ΑΠΟΕΛ λέγοντας τα εξής:

«Ήμουν λίγο ιδιόρρυθμος σαν χαρακτήρας., όταν πήγαινα κάπου που δεν μου άρεσε, έφευγα. Στο ΑΠΟΕΛ πήγα από την ΕΝΠ, έμεινα απλήρωτος εφτά μήνες. Έκανα καλή χρονιά, αλλά μετά άλλαξε η διοίκηση, πήγε ο κ. Πετρίδης και άλλαξαν πολλά πράγματα. Θυμάμαι πως έπαιζα με τον Γκόγκιτς και ήταν σαν τον πρόεδρο. Πήγαινε να πάρει τις εισπράξεις από τα εισιτήρια για να πληρωθούμε. Δεν είχα παράπονο όμως από το ΑΠΟΕΛ».

Διαβάστε επίσης:

Ο μοναδικός Κύπριος παίκτης που άλλαξε τόσους πολλούς προπονητές (pic)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE