Έκαναν «ντου» ζητώντας ένα και μόνο πράγμα

Έκαναν «ντου» ζητώντας ένα και μόνο πράγμα

Οι οργανωμένοι φίλοι του ΑΠΟΕΛ βρέθηκαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής στην προπόνηση της ομάδας στο προπονητικό κέντρο «Αρχαγγέλου».

Με συνθήματα και ατμόσφαιρα γηπέδου με βεγγαλικά οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ ζήτησαν μονάχα από την αγαπημένη τους ομάδα τη νίκη στο αιώνιο αυριανό ντέρμπι με την Ομόνοια για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Στον Λευκό Οίκο στρέφονται τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας, όπου τη Δευτέρα ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να υποδεχθεί τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τους Ευρωπαίους ηγέτες, καθώς και τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ για μια κρίσιμη συνάντηση με επίκεντρο τον πόλεμο στην Ουκρανία.